SuojaSpray 1 L Paarmoja ja mäkäräisiä vastaan

Tehokas suoja paarmoilta ja hyttysiltä! Toimii sekä lemmikeillä että sinun ihollasi.

Vuosisatoja ympäri maailmaa on käytetty luonnon omia aromiaineita hyönteisten karkottamiseen. Tiettyjen kasvien eteeriset öljyt auttavat torjumaan tehokkaasti hyttysiä yms. ja samalla levittävät ympärilleen myös hyvää tuoksua. Hyttyset välttävät tiettyjä tuoksuja jotka ovat  ihmiselle vaarattomia (ja  vaarattomia myös hyttysille). SuojaSpray auttaa suojaamaan hyttysiä, mäkäräisiä ja paarmoja vastaan. Suomessa testattu toimivaksi 😉

SuojaSpray sisältää: Eukalyptusöljyä, Meelia-siemenuutetta (Meelia on mahonkikasveihin kuuluva lehtipuu), Piparminttua, Laventeila, Teepuuöljyä ja Rosmariinia.

Tuotetunnus (SKU): 13010022 Osastot: , ,
Kohde: Hyttyset, paarmat
Mekanismi: Karkote

35,00

Kuvaus

Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen luonnon eteeristen öljyjen seos.

Ei liukene vaikka vettä sataa.

Suihkepullo 1 litra

Käyttö eläimille: harjaa vastakarvaan ja suihkuta.

Soveltuu ihmisten lisäksi hevosille, koirille, naudoille/lehmille (ei varoaikaa maidolle), vuohet. lampaat jne. Voidaan suihkuttaa myös pinnoille.

Suomessa saa myydä ja käyttää vain Tukesin hyväksymiä hyönteismyrkkyjä ja -karkotteita. Tuotteen myyntipakkauksessa pitää olla valmistetta ja sen turvallista käyttöä koskevat tiedot suomeksi ja ruotsiksi sekä Tukesin lupanumero. SuojaSpray ei sisällä hyönteismyrkkyjä ja on siksi myytävissä ilman ’myrkky’-statusta ja lupanumeroa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 8,5 × 8,5 × 26 cm (senttimetri)