Ansat Oravasuoja

(1 tuotearvio)

Tuuleta huoletta!

Tämä joustava galvanoitu metallikampa on toimivampi kuin muoviset. Käytetään tiili- ja peltikattojen helmoissa mistä oravat, linnut ja usein hiiret pääsevät välikattoon. Ne kaivautuvat eristeisiin syksyllä ja tekevät talvipesän villojen suojaan. Usein näkee myös oravien kuljettavan eristevilloja ulos linnunpönttöihin tms.

Ansat oravasuoja soveltuu taipuisana myös oven karmeihin ja muihin rakennuksen rakoihin. Se voidaan kiinnittää nauloilla, ruuveilla tai liimamassoilla puuhun, tiileen tai levyyn.

Kamman piikien rako on vain 3 mm joten siitä ei hiirikään pääse läpi. Kammassa on 3,5 mm kiinnitysreikiä 5 cm välein.

Lyhyesti sanottuna tuote on hyvin kekseliäs suoja tuholaisia ja lintuja vastaan.

A.Ahlberg kommentti 22-10-2022: ”Paikalliset citykurret ovat sen verran päättäväisiä, että kuvissa ehdotettu kiinnitystapa jossa kammat nojaavat sisään päin olisi aiheuttanut katiskailmiön kurren tunkiessa talvikämppään. Tuote on kuitenkin erittäin helppo leikata noudattamaan tiilikaton muotoa pahvimallineella ja peltisaksilla, ja asetella kammat nojaamaan tiukasti tiiliä vasten. Kiinnitysreikiä on niin tiheässä, että tuote on tarvittaessa helppo lyhentää sopivan mittaiseksi. Peltikampa joustaa myös sen verran, että jälkiasenteinen kiinnitys tiiliä kohottelemalla onnistui kohtuu vaivalla. Minä tykkään ja suosittelen, oravat ei.”

Tuotetunnus (SKU): 20010050 Osastot: , Avainsana tuotteelle
Kohde: Orava
Mekanismi: Mekaaninen este

4,90

112 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Mitat
Listan pituus 1000 mm
Piikin korkeus: 55 mm
Piikin leveys: 3 mm
Piikkienväli: 3 mm
Kiinnitysreiät: 19 x ø 3.5 mm

Sinkitty teräslevy kestää katolla pitkään!

Lisätiedot

Paino 0,13 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 7 × 1 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Ansat Oravasuoja

  1. A. Ahlberg (varmistettu kirjoittaja)

    Paikalliset citykurret ovat sen verran päättäväisiä, että kuvissa ehdotettu kiinnitystapa jossa kammat nojaavat sisään päin olisi aiheuttanut katiskailmiön kurren tunkiessa talvikämppään. Tuote on kuitenkin erittäin helppo leikata noudattamaan tiilikaton muotoa pahvimallineella ja peltisaksilla, ja asetella kammat nojaamaan tiukasti tiiliä vasten. Kiinnitysreikiä on niin tiheässä että tuote on tarvittaessa helppo lyhentää sopivan mittaiseksi. Peltikampa joustaa myös sen verran että jälkiasenteinen kiinnitys tiiliä kohottelemalla onnistui kohtuuvaivalla. Minä tykkään ja suosittelen, oravat ei.

    • Niemen Pasi

      Kiitos kommentista Anssi. Hienoa että eläinystävällinen ratkaisu löytyi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...