Riistakameralla turvaa syksyn pimeyteen

Syksyn illat ovat pimeitä ja edesauttavat varkaiden kulkemista. Aina siihen saakka kunnes lumi peittää maan, on ulkona hyvä tutkia toisten varastoja ja muita lukitsemattomia paikkoja – jälkiä jättämättä.

Riistakamera on oivallinen ja edullinen tapa rauhoittaa omaa mieltä syksyn pimetessä.

Kameroiden hinnat ovat laskeneet ja niiden käyttöönotto onnistuu helposti. Suomenkielinen valikko muistuttaa hyvin paljon kännykän käyttöä. Esiastellut valikot ovat jo valmiina laitteessa.

Riistakameroiden tekniikka alkaa yksikertaisesta liiketunnistimella laukaisevasta digikamerasta jatkuen omalla puhelinliittymällä olevaan huippukameraan. Hintataso alkaa 90 eurosta jatkuen aina 450 euroon saakka.

Infrapunavalo lisää käytettävyyttä pimeässä. Ihmissilmä ei näe punaista valoa ja kamera pysyy näkymättömänä. Punavalo kuitenkin riittää kameralle ja se tallentaa tarkasti pimeässä kulkijan.

Monikäyttönen SIM-kortilla varustettu huippukamera lähettää kuvat sähköpostiin automaattisesti. Nämä kamerat ovat parhaimmillaan nimensä mukaan riistakäytössä. Erilaisten ansojen kuvaajina ne ilmoittavat metsästäjälle kun ansaan on jäänyt eläin.

Ansakamera portin tolpassa
Vapaasti sijoitettava ansakamera toimii paristoilla.

Edullinen liiketunnistimella varustettu kamera riittää oman takapihasi ja autokatoksesi kuvaamiseen. Kameran PIR-lämpöliiketunnistin käynnistää kuvauksen automaattisesti. Voit käydä katsomassa kuvat heti kun epäilet jotain tapahtuneen. Edullinen hinta madaltaa käyttöönottokynnystä. Kaupassamme on ansakamera liiketunnistimella, joka on hyvä apu syksyn pimeyteen. Ansakamerassa on 8 Gb muistikortti jolle kuvat tallentuvat. Niitä voi katsoa kameran ruudulta tai lukea muistikortti tietokoneella. Tämän edullisen kameran kuvat pimeässä ovat mustavalkoisia.

Huomio kameraa sijoittaessasi ettei se ota kuvaa yleiseltä alueelta. Kameraan ei voi suunnata tietä kohti, koska se rikkoo yleisellätiellä liikkuvien ihmisten yksityisyyttä.

Mökin pihaa voi valvoa suuntaamalla kamera tulotieltä/portilta pihaan päin. Näin saat takaa päin kuvan autosta joka ajaa mökkisi pihaan! Rekisterikilpi tallentuu jatkotoimenpiteitä varten.

Muista! Lisää tontillesi varoituskyltit joilla ilmoitat kameravalvonnasta. Lain mukaan kameravalvonta on tiedotettava kulkijoilla. Vaikka kysymys on omasta pihastasi! Kaupassamme kylttipaketti: 1. Alueella tallentava kameravalvonta, 2. Yksityisalue ja 3. Sisäänpääsy sallittu vain omistajan luvalla. Aina ilmoitukset eivät valitettavasti riitä…

Sisäänpääsy sallittu vain omistajan luvalla
Keltaisella pohjalla oleva teksti näkyy myös hämärässä.